Vind jij een sterke beroepsvereniging belangrijk? Wil jij je steentje bijdragen aan een stabiele, actieve beroepsvereniging en met ons werken aan naamsbekendheid bij hondeneigenaren, verwijzers en overheid? Meld je dan aan! Het bestuur van de NVGH is namelijk op zoek naar een:

secretaris

Wat houdt de functie in?
De secretaris maakt deel uit van het dagelijks bestuur en is verantwoordelijk voor het voeren van de correspondentie en administratie van de vereniging.

Taken:
• Bijhouden van de algemene mailbox (info@nvgh.nl) en administratie mailbox (administratie@nvgh.nl)
• Opstellen van de agenda en maken van de notulen tijdens bestuursvergaderingen
• In samenspraak met andere bestuursleden het opstellen van de agenda en maken van de notulen voor de Algemene Ledenvergadering (ALV)
• Verzenden van communicatie aan de leden
• Bijhouden van de ledenadministratie: aanmeldingen, opzeggingen en gegevenswijzigingen
• houdt het digitale archief bij

De penningsmeester is in principe aanwezig bij alle vergaderingen: 2 ALV’s per jaar en maandelijks een bestuursvergadering, waarvan maximaal 4 op locatie van ongeveer 2 uur en ca. 6 online vergaderingen van één uur.

Hoeveel tijdsinvestering kost het bestuurslidmaatschap?
Het werk voor het secretariaat is een terugkomende taak. De tijdsinvestering ligt tussen de 1-4 uur per week gemiddeld.

Wat staat er tegenover?
De mogelijkheid om inspraak te leveren met betrekking tot allerhande belangen die de vereniging behartigt voor onze beroepsgroep. Daarnaast ook nog een vergoeding conform ALV-vastgestelde tarieven.

Hoe kan ik me hiervoor opgeven?
Mocht je nog vragen hebben of wil je je aanmelden? Stuur dan een mail naar Ashley van Lieshout: secretaris: administratie@nvgh.nl dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

 

Interesse in een andere bestuursfunctie? Neem dan ook contact op met onze secretaris Ashley van Lieshout via administratie@nvgh.nl.